trafic.ro

Termeni şi condiţii api.trafic.ro

1. Acceptul dumneavoastra

Clientul confirmă că a citit şi acceptat aceşti Termeni şi Condiţii.

Utilizarea serviciului de către client implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi conditiţii.

De asemenea clientul confimă că a citit şi că acceptă necondiţionat Acordul de utilizare trafic.ro.

2. Reguli şi acord de utilizare trafic.ro API

Accesul la API trafic.ro este oferit fără niciun fel de garanţie.

Clientul poate folosi trafic.ro API pentru a dezvolta o aplicaţie software pentru uz personal sau public, însă nu poate folosi trafic.ro API în scop comercial.

Aplicaţia poate folosi trafic.ro API pentru a stoca şi transmite datele publice puse la dispoziţie, în cazul neautentificării, şi la datele private puse la dispoziţie, în cazul autentificării.

Aplicatia software nu trebuie să afecteze funcţionarea normală a serverelor trafic.ro. Deşi nu există o limitare, orice acţiune care provoacă o încărcare a serverelor trafic.ro va avea ca şi consecinţă blocarea accesului aplicaţiei respective sau a dezvoltatorului ei, după caz, la API-ul trafic.ro.

trafic.ro îşi rezervă dreptul de a monitoriza activitatea fiecărei aplicaţii care foloseşte trafic.ro API.

Clientul este obligat să răspunda la orice solicitare a trafic.ro în decurs de 3 zile lucrătoare. În caz contrar trafic.ro îşi rezervă dreptul de a bloca accesul clientului sau aplicaţiilor sale la trafic.ro API.

trafic.ro îşi rezervă dreptul de a folosi brandul sau numele clientului şi studii de caz ale aplicaţiei în prezentări, materiale de marketing, comunicari verbale sau scrise.

Nu se acceptă folosirea API-ului trafic.ro în realizarea de aplicaţii cu caracter ilegal sau imoral.

3. Limitarea răspunderii

SC Gazduire Web SRL, trafic.ro alături de directorii, angajaţii, agenţii săi sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor şi informăţiilor API-ului trafic.ro nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea site-ului, serviciilor şi informaţiilor oferite de trafic.ro API.

SC Gazduire Web SRL, trafic.ro alături de directorii, angajaţii, agenţii săi sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor şi informaţiilor API-ului trafic.ro nu sunt răspunzatori pentru aplicaţiile realizate de clienţi pe baza trafic.ro API.

Responsabilitatea revine în totalitate dezvoltatorilor aplicaţiilor care folosesc trafic.ro API.

4. Dispoziţii finale

trafic.ro poate modifica fără o notificare prealabilă atât API-ul trafic.ro, cât şi documentaţia şi termenii şi condiţiile.